7 hienoa ominaisuutta Windows Phone 7:ssä

Etsi puhelimesi
Mahdollisuus mennä verkkosivulle etsimään puhelimesi, olet sitten jättänyt sen väärään paikkaan äänettömälle tai jättänyt sen jälkeesi on hyvin kätevä ominaisuus, joka on saatavilla WP7:ään ILMAISEKSI.
 
Sekalaisten osioiden kiinnittäminen aloitusnäkymään:
Osaat varmasti kiinnittää sovelluksia ja ihmisiä aloitusvalikkoon, mutta tiesitkö olevan mahdollista kiinnittää suosikkiradiokanavasi, pelisi (Jopa Xbox Livessä olevat), lempiverkkosivut (näyttää jopa esikatselukuvan sivusta), OneNote ja Office tiedostot ja muuta joten selvitä mitä voit napauttamalla ja kiinni pitämällä kiinnittää Aloitusnäyttöön.
 
Puhekomento:
Microsoft sisällytti Windows Phone 7:ään erittäin tehokkaan Puhekomento-ratkaisun, joka aktivoidaan napauttamalla ja pitämällä pohjassa Aloitus-painiketta. Voit käyttää sitä ihmisille tai numeroihin soittamiseen, määränpäiden löytämiseen Bing Kartoilla tai käynnistää laitteesi sovelluksia. Sovelluskokoelmasi kasvaessa tulet havaitsemaan tämän nopeammaksi ja tehokkaammaksi vaihtoehdoksi laitteesi hallitsemiseen.
 
Pikasoitto:
Voit soittaa ihmisille Puheluhistoriassasi tai niille, jotka on kiinnitetty Aloitukseen vain kahdella helpolla napautuksella. Napauta Puhelin-tiileen ja sitten puhelinkuvaketta heidän numeronsa vasemmalla puolella soittohistoriassa. Jos napautat heidän nimeään avaatkin sen sijaan heidän yhteystietokorttinsa. Jos he ovat jossakin Aloitus-tiilessäsi napauta tiiltä ja sitten Soita.
 
Kuvien vaihtaminen aloitustaustakuvaksi:
Jos napautat ja pidät kuvasta kiinni on mahdollista valita kuvan asettaminen taustakuvaksi, mutta kyseessä on vain lukitusruudun taustakuva.  Muuttaaksesi taustakuvan Kuvat-hubilla, joka myös näkyy Aloitusnäytössä, yksinkertaisesti napauta ja pidä pohjassa Kuvat-hubin pääsivua, joka avautuu ja valitse vaihtaaksesi taustakuvan.
 
Jäsennysnäkymän käyttäminen liikkumiseen:
Wordin, Excelin ja Powerpointin tiedostoissa voit yksinkertaisesti napauttaa Jäsennysikkuna-kuvaketta ja nähdä sanoja liikkuaksesi nopeasti toisiin osioihin, laskentataulukoihin tai dioihin Office Mobile 2010 sisällä.
 
Ilmoita myöhästymisestä: Jos sinulla on sovittuja tapaamisia, jossa on osallistujia, näet vaihtoehdon alalaidan valikossa (valitse napauttamalla kolmen pisteen kuvaketta Lisää), joka näyttää henkilön juoksemassa kuvakkeena. Jos napautat sitä matkatessasi tapaamiseen sinulla on nopea vaihtoehto tiedottaa muille osallistujille myöhästyväsi.