Kokeiltuja ohjelmia

AMPPARIT.COM READER

Ampparit.com Reader on suositun tietokoneen verkkoselaimeen alunperin rakennetun uutisia yhteen kokoavan verkkopalvelun mobiiliversio. Palvelu tarjoaa reaaliaikaisesti päivittyvän uutisarkiston käyttäjän valitsemista aihealueista niitä julkaisevista merkittävimmiltä verkkomedioilta. Ampparit jakaa uutiset uusimmat-, uutiset-, urheilu-, viihde-, maakunta- ja muut-osioihin, jonka lisäksi käyttäjä voi lisätä suosikit osioon omia kiinnostuksen kohteena olevia aihepiirejänsä.
 
FACEBOOK
 

Facebook-mobiilisovellus on miljoonien ihmisten ympäri maailmaa päivittäin käyttämän yhteisösovelluksen mobiiliversio, jossa käyttäjät voivat keskustella, jakaa ystäviensä nähtäväksi kuvia, videoita, linkittää uutisia ja muuta verkkomateriaalia riippumatta siitä käyttävätkö ystävät Facebookia tietokoneella, älypuhelimella tai muilla sitä tukevilla laitteilla.
 
SPORTS TRACKER

Sports Tracker on urheilusovellus, jolla käyttäjä näkee kulkemansa matkan, siihen käytetyn ajan sekä matkalla kulutetut kalorit. Kerätyistä tiedoista ohjelma luo taulukkoja, joista on nähtävissä harjoituksen sujuminen eri asteikoilla mitattuna. Kuljetusta matkasta ohjelma tekee myös kartan, jossa näkyy käytetty reitti. Tietojen tallentamisen lisäksi ohjelma voi käyttäjän halutessa lähettää tiedot urheilusuorituksesta muun muassa Facebookiin ystävien nähtäväksi. Sovelluksen käyttäminen vaatii jatkuvan internet-yhteyden, joten puhelimessa olisi suositeltavaa olla käytössä kiinteä datapaketti.
 
BING

Bing on internetin hakukone, jolla haetaan verkosta erilaisilla hakusanoilla verkkosivustoja ja erikseen kuvahaulla verkossa olevia kuvia.
 
KINDLE

Kindle on e-kirjojen eli elektronisessa muodossa olevien kirjojen lukemiseen tarkoitettu sovellus.
 
NOKIA MAPS

Nokia Maps on Nokian karttasovellus.
 
TELETEXT FINLAND

Teletext Finland on suomalaisen tekstikanavan eli teksti-tv:n mobiiliversio.
 
VEIKKAUS

Veikkaus-mobiilisovellus on Veikkaus Oy:n palvelu, jossa käyttäjä voi pelata Lottoa, Jokeria, veikkausta ja vedonlyöntiä valitsemissaan lajeissa.
 
CHUCK NORRIS JOKES

Chuck Norris Jokes-sovellus sisältää Chuck Norris-aiheisia vitsejä.
 
TELKUSSA NYT

Telkussa Nyt on sovellus televisio-ohjelmien tarkistamiseen.
 
PITCH YOUR VOICE

Pitch Your Voice-sovelluksella voit muuttaa ääntäsi ja tallentaa ääniraitoja puhelimeesi.