Marketplace

Sovelluksen lataaminen Marketplacesta
 
Valitse Marketplace-painike puhelimen aloitusvalikosta, jolloin näkyviin tulee (puhelimen merkistä riippuen) valmistajakohtaiset sovellukset-valikko (Nokia, Samsung jne.)
 
Avautumasta näkymästä valitsemalla, vaakasuuntaan pyyhkäisemällä näkyviin tulevia sovelluksia painamalla tai näytön alaosassa olevasta suurennuslasi-painikkeella käynnistyvästä Marketplace haulla listautuvista sovelluksista valitsemalla saadaan näkyviin tietoja halutusta sovelluksesta.
 
Sovellusten aloitussivulla esitellään suositeltu ohjelma ja vaakasuunnassa pyyhkäisemällä näkyviin tulee (riippuen siirtymissuunnasta) Kategoriat, Uutta, Top, Suositellut-osiot.
 
Kategoriat-osiosta löytyvät sovellukset aihealueittain ovat: Kaikki, Viihde, musiikki + videot, työkalut + tuottavuus, elämäntapa, lapset + perhe, uutiset + sää, matkailu + navigointi, terveys + kuntoilu, kuvat, pelit, yhteisö, urheilu, omat raha-asiat, liiketoiminta, kirjat ja viitemateriaalit, koulutus ja hallinto + politiikka. Pelit on jaoteltu seuraavasti: Kaikki, toiminta + seikkailu, kortti- ja lautapelit, klassikot, opettavaiset, perhe, musiikki, tasohyppely, tietovisat + pähkinät, kilvanajo + lentäminen, roolipelit, ammuntapelit, urheilu, strategia + simulaatiot ja xbox companion.
 
Hyvältä vaikuttavan sovelluksen valitsemisen jälkeen käyttäjä voi tarkastella valitun sovelluksen tietoja, mahdollisia muiden käyttäjien arvioita sovelluksesta, ruutukaappauksia siitä ja ehdotuksia samankaltaisista sovelluksista. Alalaidasta löytyvällä kokeile-napilla voi ladata maksullisesta sovelluksesta löytyvän vähemmän ominaisuuksia sisältävän kokeiluversion, jaa-napilla käyttäjä voi suositella sovellusta kavereilleen ja osta-napilla käyttäjä voi ostaa ja ladata sovelluksen sen nimen alapuolella ilmoitettuun hintaan. Mikäli sovellus on tarkoitettu ladattavaksi ilmaiseksi sitä varten alalaidasta löytyy osta-napin asemasta asenna-painike.