windows phone

Jälleen uusia ominaisuuksia Windows-puhelin käyttäjille

Loppuvuodesta on luvassa Windows-puhelin käyttöjärjestelmän versiota 8.1 (Cyan) käyttäville uusi melko iso päivitys nimeltään "Denim". Jos et jaksa odottaa päivitystä, niin "Denim" on tarjolla jo Lumia 730, Lumia 735 ja Lumia 830 malleissa. Osa markkinoilla olevista laitteista saa päivitykset jo ennen joulua mutta osa joutunee odottamaan ensi vuoden alkupuolelle. Tarkempaa aikataulua voi seurata täältä http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-...
 

Aforismit nyt Windows Puhelimeesi

Pitäisikö sanoa jotain nasevaa? Haluatko onnittelukorttiin kivan mietelauseen?
 
Ei hätää! Windows-puhelimelle saatava aforismikirja "Aforismit" tarjoaa osuvimmat ajatelmat tilanteeseen kuin tilanteeseen.
 
Jos jokin aihepiiri mietityttää tai haluat lisäinspiraatiota, lue aiheeseen liittyviä aforismeja.
 
Sisällöstä voi nauttia ilman verkkoyhteyttä.
 
Ohjelma sisältää yli 2300 aforismia ja ne on lajiteltuna aihealueittain ja niitä voi lukea myös satunnaisesti kaikista aihepiireistä.
 

Windows Phonen markkinaosuus nousussa

 

Viime vuonna Microsoftin Windows Phone -käyttöjärjestelmän markkinaosuudet olivat niin marginaalissa, että niitä hädin tuskin kannatti laskea. Maailmanlaajuisesti luku oli 1,8 prosenttia. Kilpailijoista Applen iOS ylsi 2011 27,7 ja Googlen Android 46,6 prosentin osuuteen. Nyt Windows Phone on kuitenkin hyvässä kasvussa. Luvut selviävät .

Sivut